Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Elizabeth Williams'ın akıldan çıkmayan gerçek hikayesine dayanan oyunda, sevdiği kadını kurtarmak için korkunç bir mücadelenin içine itilen müzisyen Thomas Evans karakterinin rolünü üstleneceksiniz. Oyun 1898 yılında ve günümüzde de halen varlığını sürdüren ve perili olduğu söylenen İngiltere'deki Sker House'da geçmektedir.
 
Maid of Sker hikaye, keşif ve silahsız hayatta kalma taktikleri üzerine odaklanmış oynanışı ile gerçekçi 4K görseller sunacak. Kararlarınızın önemli olduğu farklı hikaye yollarının ve çoklu sonların kilidini açtığı çoklu bir anlatı deneyimi yaşayın.
 
3D ses tabanlı yapay zeka sistemi hayatta kalma oyun mekaniğinin temelini oluşturur. Gizlenmek, kaçmak, sürünmek, tuzak kurmak ve dikkat dağıtmak düşmanlara karşı hayatta kalmanız için ustalaşmanız gerek bazı teknikler. İlerledikçe düşmanlardan kaçınmak daha zor bir hale gelecek.
Oyunun Haberleri
Maid of Sker 26 Mayıs'ta PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 18 Mayıs Maid of Sker 28 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak 03 Temmuz Maid of Sker Oynanış Fragmanı 14 Haziran Maid of Sker Temmuz Ayına Ertelendi 28 Mayıs Maid of Sker Haziran'da PS4, Xbox One ve PC için; Ekim'de Switch için Çıkacak 28 Nisan Daha Fazla Haber