Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Merge Dream, iç tasarımı benzersiz bir şekilde denemenizi sağlayan eğlenceli bir mantık ve tasarım oyunudur. Dekorasyon oyunlarını seviyorsanız ama aynı eski şeylerden bıktıysanız, bu, iç dekorasyon hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak her türlü nesneyi ortaya çıkarırken sizi saatlerce eğlendirecek harika bir seçenek.
 
{appName}}'da oynanış bundan daha kolay olamazdı. Süslemek için, sayısız nesneyle dolu geniş bir panelde bulabileceğiniz odalara yerleştirmek için kendi nesnelerinizi toplamanız gerekecek. İşte eğlence burada devreye giriyor: Aradığınızı bulamıyorsanız, iki veya daha fazlasını birleştirerek yeni nesneler oluşturabilirsiniz. Ve seviyeniz ne kadar yüksek olursa, o kadar iyi dekorasyonlar yapacaksınız.
 
Merge Dream oyununun zorluğu, siz süsledikçe adım adım artar. Gittikçe, bulunması daha zor olan yeni tür araçlara ihtiyacınız olacak. İhtiyacınız olanı nasıl alacağınız konusunda kafanız karıştıysa, görev listenizdeki kombinasyon talimatlarını her zaman kontrol edebilirsiniz. Bununla birlikte, bazen bu bir gizemdir, bu yüzden onu elde edene kadar rastgele kombinasyonları denemeniz gerekir.
 
Olasılıklarla dolu bir dünyayı keşfetmek için çok çalışarak ve öğeleri birleştirerek her tür odayı yenileyin ve dekore edin. Gittikçe birbiri ardına sürprizlerle karşılaşan her tür evde yüzlerce seçeneğin keyfini çıkarın.