Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Monument Valley 2 Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2017 Geliştirici: ustwo Dağıtıcı: ustwo Tür: bulmaca macera
Büyüleyici bir mimari boyunca yolculuğa çıkarken anne ve çocuğuna rehberlik edin, Kutsal Geometrinin sınırlarını öğrendikçe yanıltıcı patikaları ve enfes bilmeceleri keşfedin.
 
Ödül kazanan Monument Valley oyununun imkansız güzellikteki devamı, devamı olan Monument Valley 2, güzel ve imkansız bir dünyada yepyeni bir macera sunuyor.
 
Çocuğuna vadinin gizemlerini öğreten Ro'ya nefes kesici ortamları keşfederken ve yola devam etmek için mimariyi değiştirirken yardım edin.
 
BAĞIMSIZ BIR MACERA
Monument Valley evreninden tamamen yeni bir hikaye. Monument Valley 2'nin tadını çıkarmak için daha önce Monument Valley oynamış olmanıza gerek yoktur.

AYRI OLARAK HAZIRLANMIŞ BILMECELER
Yanıltıcılıkla dolu güzel seviyelerin tadını çıkartın, karakterler arasındaki değişen dinamikleri keşfetmek için yepyeni etkileşimleri kullanarak bilmecelere dalın.

GÜNCEL GÖRSELLER
Mimari tarzların karışımından esinlenilmiş çizimler, her biri nefes kesici geometrik yapılara dönüştürülmüş sanatsal hareketler ve kişisel etkiler.

GÜZEL SES
Ro'nun ve çocuğunun yolculuğunun her adımına mükemmel şekilde uyarlanmış eşsiz melodik etkileşimli müziklere kendinizi bırakın. 
Oyunun Haberleri
Monument Valley 2 ve Lara Croft GO Mobilde Ücretsiz 28 Mart Monument Valley 2 App Store'da Yayınlandı 06 Haziran Daha Fazla Haber