Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Munin Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2014 Geliştirici: Gojira Dağıtıcı: Bağımsız Tür: Platform
 
    Dağları yerinden hareket ettirebileceğinizi bir düşünsenize! Gerçekçi fizik, İskandinav rünleri, döner platformlar ve çok sayıda gri hücreler, siz Odin'in elçisi Munin'e, onun kendi 2D-macerasında, gücünü geri kazanmak için yapacağı Yggdrasil yolculugunda yardım edeceksiniz.
 
İSKANDİNAV MITOLOJİ DÜNYASINA BİR MACERA

   Munin bir kuzgundur, Odin'in sadık habercisi, şimdi kanatlarını kaybetmiş ve Loki tarafindan bir ölümlü kıza dönüştürülmüş. Uçamıyor ve kararlıdir, o kayıp tüylerini geri almak ve Asgard'a dönmek için Yggdrasil'ın dokuz dünyasını adım adım geçecektir.
 
    Munin engelleri aşmak ve bulmacaları çözmek için değişen ortamlarla birlikte geleneksel yana doğru kayan bir oyun deneyimi sunmaktadır. Çevredeki öğeleri bükerek, oyuncular sütunlardan köprüler oluşturur, duvarları zemine çevirir veya yeni yollar açarlar.
 
   Anahtarlar, hareketli ortamlar veya fiziki ortama etki eden eşyalar gibi ileride görülecek oyun öğeleri bulmacalara daha fazla derinlik katacak: oyun dünyası çevrildiğinde kayalar ve enkazlar, gürültüyle yuvarlanacak ve düşecek. Su veya lav gibi sıvılar buna göre akacak ve İskandinav rünleri kuzgunun kayıp tüylerine giden yolu gösterecektir.
Munin dokuz inanılmaz dünya, 81 heyecan verici düzey ve 7 saatlik keyifli bir oyun zamanı sunmaktadır.
 
Oyunun Ekran Görüntüleri 18 adet
Oyunun Haberleri
Munin'e Türkçe Dil Desteği Eklendi 28 Eylül Daha Fazla Haber