Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Narcos: Idle Cartel, El Patrón'un uluslararası bir uyuşturucu karteli çalıştırmasına yardımcı olurken sizi başarılı Netflix serisine sürükleyecek eğlenceli bir clicker'dır. Eğer clicker oyunları hayranıysanız ve yeni, bağımlılık yaratan bir maceraya hazırsanız, Narcos'a göz atın, geniş bir kaçakçılık ağı oluşturun ve TV şovunu tamamlayan harika bir hikayenin tadını çıkarın.
 
Bu oyunda yeni insan tacirleri kiralamak ve görevlerini tamamladıklarından emin olmak size kalmış. Oyuna başladığınızda, yabancı bir alanda sıkışıp kalırsınız, bu yüzden odaklanacağınız tek şey açık iş pozisyonlarını doldurmaktır. Neyse ki, oyun, oyunun düzenini ve görevlerin nasıl yönetileceğini açıklayan kısa bir öğretici ile başlar.
 
Narcos: Idle Cartel'in oyun planı diğer clicker'lara çok benzerdir. İlk tacirinizi kiralamak için biraz para yatırın ve ardından onun çalışmaya başlamasını sağlamak için üzerine dokunun. Bir görevi her tamamladığında aksşyon çubupu dolar ve onun üzerine tekrar dokunmak zorundasınız. Daha fazla tacir kiralayabilmek için yeteri kadar para kazanıncaya kadar tacirin üzerine tıklamaya devam edin.
 
Narcos: Idle Cartel oyununda ürününüzü ğretenlerden, tedarik edenlere ve maddeleri dağıtanlara kadar bir kaçakçılık ağının tamamını yönetirsiniz. Başarılı bir kartel oluşturmak için her bir kişinin daha hızlı çalışması ve daha çok para kazanması için seviyeleri geçmek önemlidir. Ne kadar hızlı çalışırlarsa o kadar çok para kazanırsınız.
 
Narcos: Idle Cartel oyununun en eğlenceli özelliklerinden biri hikayesinin Netflix dizisiyle paralel ilerlemesidir, bu sayede TV'de izlediğiniz hikayenin tadını Android cihazınızda çıkarabilirsiniz. Eğlenceli clicker Narcos: Idle Cartel oyununa göz atın, El Patrón'un güçlerine katılın, yeni karakterleri keşfedin ve uluslararası bir kartel oluşturun.