Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
OpenTyrian, size bir uzay gemisinin kontrolünü veren bir SHMUP (shoot 'em up) olan klasik Tyrian'ın ücretsiz ve açık kaynaklı bir sürümüdür. Amacınız, temelde hareket eden her şeye ateş ederken düşman ve tehlikelerle dolu bir dizi seviyede ilerlemektir.
 
Temel oynanış tür için tipiktir: uzay geminiz ekranın alt kısmında bulunur ve düşmanlarınız size yukarıdan ve yanlardan gelir. Tüm hareketler ve ateş etme dokunmatik kontroller kullanılarak yapılır. Size aynı anda gelen yüzlerce atıştan kaçınmak istiyorsanız biraz beceriye sahip olmalısınız.
 
Oyun, her biri kendi son patronuna ve birleştirmeniz için çok sayıda farklı silaha sahip beş bölüm içerir (neredeyse her zaman iki tane var). Tabii ki bunlar hikaye modunda. Ayrıca, herhangi bir hikaye çizgisini takip etmeden kesintisiz görevleri tamamlayabileceğiniz bir arcade modu da vardır.
 
OpenTyrian, harika bir PC klasiğinin Android için mükemmel bir bağlantı noktasıdır. Kontroller daha iyi olabilirdi ama genel olarak gerçekten zevkli bir oyundur.