Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Orwell's Animal Farm Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Nerial Dağıtıcı: Nerial Tür: macera
Tüm hayvanların eşit olduğu fakat bazı hayvanların öbürlerinden daha eşit olduğu macera oyunu Orwell's Animal Farm, sistem eleştirisi içeren yergi türünün başyapıtlarından biri olarak kabul edilen Hayvan Çiftliği romanını deneyimleme imkanı sunacak.
 
Oyuncuyu alegorik bir devrimin merkezine yerleştirecek oyunda hangi hayvanların isteklerini yerine getireceğinizi, hangilerini görmezden geleceğinizi veya ikinci plana atacağınızı seçerek çiftliğin kaderini belirleyecek kritik olaylara etki edeceksiniz. Kaynaklarınızı dengelemek için stratejiler geliştirecek, çiftliği savunacak ve hayvan nüfusunu mutlu tutmaya çalışacaksınız.
 
Oyunun anlatımını Assassin's Creed: Origins'te Bayek'i oynayan Abubakar Salim üstleniyor. Yönetmen ise daha önce Everybody’s Gone To The Rapture, Alien: Isolation, The Witcher 2 ve The Witcher 3 gibi projelerde görev almış Kate Saxon.
Oyunun Haberleri
Orwell's Animal Farm 10 Aralık'ta PC ve Mobil için Çıkacak 03 Kasım Orwell's Animal Farm PC ve Mobil için Duyuruldu 17 Ağustos Daha Fazla Haber