Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Otherworld Legends, bu gizemli ve büyülü krallıkta saklı gizemleri keşfetmeyi denerken tuhaf ve tehlikeli dünyaları keşfettiğiniz aksiyon dolu bir roguelite oyunudur.
 
Otherworld Legends'ın oyun planı dokunmatik ekranlar için mükemmeldir. Sol başparmağınızla karakterinizi hareket ettirebilir ve sağ başparmağınızla üç farklı aksiyonu yerine getirebilirsiniz: engelleri aşmak, kaçmak ve özel yeteneğinizi ortaya çıkarmak. Ayrıca, seçenekler menüsünden oyun planını dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Günün sonunda, bu tüm düşmanlarınızı yenebilmeniz için hassasiyet ve sabır gerektiren bir oyundur.
 
Oyun, The Binding of Isaac ve Elemental Dungeon başlıklarına benzerdir. Yani bir zindanda çeşitli odalarda ilerlersiniz ve yol boyunca karşılaştığınız tüm düşmanları yenmelisiniz. Zaman zaman tarihi eserler bulabilir veya satın alabilirsiniz. Bu sihirli eşyalar size savaşta her türlü avantajı sağlar ve bu da zafer ve yenilgi arasındaki fark anlamına gelebilir.
 
Aldığı parayı hak eden herhangi bir roguelite'de olduğu gibi, karakterinizin sağlığı sıfıra ulaştığında oyun sona erer. Bununla birlikte, ne kadar iyi yaptığınıza bağlı olarak, daha sonra yeni karakterlerin kilidini açmak için kullanabileceğiniz belirli miktarda değerli taş alırsınız.
Otherworld Legends, güzel grafikleri, çekici ortamı ve ilginç bir karakter kadrosu ile inanılmaz derecede eğlenceli bir oyundur. Biraz boş zaman geçirmenin iyi bir yolunu arıyorsanız, Otherworld Legends mükemmel bir seçimdir.