Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Hünerli ve gerçek bir elit asker olan Cutter Slade rolünü üstlenin ve tamamen özgürce Adelpha gezegenini keşfedin. Sihrin ve bilimin karıştığı bu büyüleyici dünyadaki yolculuğunuz esnasında egzotik şehirleri keşfedin, azılı düşmanlarla yüzleşin ve gelişmiş bir medeniyetin sırlarını öğrenmeye çalışın. Bu sistematik, canlı dünyada doğru tercihleri yapmaya çalışın, çünkü iki evrenin kaderi sizin başarınıza bağlı.

OLASILIKLAR DÜNYASI

Outcast – Second Contact'ın engin açık dünyası sizlere yüzlerce görev vasıtasıyla destansı bir macera sunuyor.

- Bu engin açık dünyadaki maceranıza tamamen özgürce başlayın.
- Sürekli karşılaşacağınız farklı görevlerden dilediğinizi seçerek kendi yolunuzu çizin.
- Çetin savaşlarda Talan'lara yüzleşin ya da sızma kartınızı oynayın.
- Gelişen bir silah cephaneliğinde ve ileri teknoloji cihazlarda uzmanlaşın, durumunuza uyan stratejiyi uygulayın.
- Adelpha'daki güçlerin dengesini değiştirin. Outcast – Second Contact eylemlerinizin ekosistem üzerinde doğrudan ve gözle görülür sonuçlarının olacağı canlı bir dünyada geçmektedir.

CANLI BİR GEZEGEN

Gelişmiş uzaylı medeniyeti olan Talan'ların ana gezegeni ve sıra dışı yaratıklarla dolu büyüleyici bir dünya olan Adelpha'ya fantastik bir yolculuğa çıkın.

- Yürüyerek veya Twôn-Ha'ın omuzlarında 6 farklı kıta keşfedin ve insanlara yabancı vahşi toprakların içine girin.
- Uzaylı bir medeniyetin kültürünü öğrendikçe Talan toplumunun kalbine inmiş olacaksınız: Riss'in tüccarlarıyla pazarlık yapın, isyan kuvvetleri ile görüşün ya da büyük Shamaz'ın gizemli yolunu takip edin.
- Bu aksiyon dolu dünyada her karşılaşma, her hadise sizi bir maceraya sürükleyecektir.

HAYATINIZIN GÖREVİ

Yakın gelecekte, insanlık evrende yalnız olmadığını keşfetti – ya da evrenlerde. Dahası, ABD hükümeti tarafından gönderilen bir insansız roket, Adelpha diye adlandırılan bir dünyanın yerlileri tarafından yok edilince bu uzaylı medeniyle ilk karşılaşma bir felakete dönüştü. Bu hadise, dünyayı yok etme tehdidi oluşturan bir enerji tufanı yarattı. Siz, bu felaketi önlemek için roketi bulup tamir etmek üzere Adelpha'ya gönderilen bir Navy SEAL olan Cutter Slade rolündesiniz. Yerliler tarafından kadim bir kehanetteki kurtarıcı olan “Ulukai” olarak karşılanıyorsunuz ve Adelpha ile dünyanın geleceklerinin birbirine bağlı olduğunu keşfedeceksiniz.

- Hızlı ve dinamik hikayeyle 50 saatten fazla süren bir macera.
- Kana susamış zalimlerin karşısında durun ve baskı altında esaret hayatı yaşayan bir halkı özgürlüğüne kavuşturun.
- Dobra dobra konuşan karizmatik kahraman Cutter Slade rolünü üstlenin.

ULUKAÏ GERİ DÖNDÜ

Outcast – Second Contact, kült Outcast oyununun tamamen yenilenmiş şeklidir. Video oyunları tarihindeki ilk 3D açık dünya oyunu olan ve modern macera-aksiyon türünün öncüsü olan 1999 çıkışlı ilk oyun, yılın macera oyunu namı da dahil olmak üzere 100 ödülden fazlasını kazanmıştır.

- Outcast evreni, modern grafiklerle tamamen yeniden tasarlandı.
- Dövüşler yeni hareketlerle artık daha dinamik: kaçınma, takla, koşma ve siper alma sistemi.
- Yeni gizli bölgeler, orijinal oyunun hayranları tarafından yapılan en ateşli tartışmalara ışık tutacak Adelpha'ya ait gizemler barındırmaktadır.
Oyunun Haberleri
Outcast - Second Contact Humble Store'da Ücretsiz 22 Kasım Daha Fazla Haber