Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Perfect Ironing, görevinizin yapabileceğiniz tüm kıyafetleri ütülemek ve mükemmel bir şekilde kırışıksız olarak bırakmak olan bir arcade oyunudur. Bu rahat oyuna göz atın ve en buruşuk kıyafetlerden bile tüm kırışıklıkları giderirken eğlenin.
 
Bu Playgendary oyunu oynamak çok basit, bu da oyunu her yaştan oyuncu için harika kılar. Ütü masanıza gelen bütün giysilerdeki kırışıklıkları düzeltmek için parmağınızı ekran boyunca kaydırın. Giysileri ütüledikçe, ekranın üstündeki çubuk dolar ve % 100'e ulaştığında aşamayı tamamlamış sayılırsınız.
 
Tüm kıyafetleri ütüledikten sonra yapılacak başka bir temel görev daha var: onları katlayın! Giysileri mükemmel bir şekilde katlamak için sadece birkaç kez ekrana dokunun. Perfect Ironing'de, ütüleyip katlayabileceğiniz her türlü elbiseye mevcut: t-shirtler, pantolonlar, elbiseler, elbise gömlekleri ve hatta şapkalar ve temalı kıyafetler.
 
Perfect Ironing, birkaç sıkıcı anı öldürmek için mükemmel olan basit bir oynanışa sahip bir arcade oyunudur. Üstelik, çoğu Playgendary oyun gibi, harika, renkli grafikleri vardır.