Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
   
    Persona Q: Shadow of the Labyrinth serinin bir yan oyunu olarak Persona 3 ve Persona 4'teki karakterleri bir araya getiriyor. Nintendo 3DS'e özel oyunda daha önce seride gördüğümüz çok sayıda karaktere yeniden merhaba diyoruz.
 
    Yasogami High School kültür festivali sırasında okulda bir saat kulesi belirir ve Persona 4'teki karakterlerimiz bu kuleden gelen çan sesini duyarlar. Aynı zamanda bu çan sesi Persona 3'ün dünyasında da yankılanır ve o sırada Tartarus ile savaşan karakterlerimiz Persona 4'ün dünyasına Yasogami High School'a transfer olurlar ve burada sıkışıp kalırlar. Karakterlerimizin kendi dünyalarına dönmesi için tek çareleri Zen ve Rei adlı yeni karakterlerin belleklerini geri getirmeleridir.
 
    Etrian Odyssey benzeri dövüş sistemine sahip olacak oyunda (iki oyunun yönetmeni aynı) seçimlerimize göre diyalogların da büyük farklılıklar göstereceği söyleniyor. 
Oyunun Diğer Videoları

Persona Q: Shadow of the Labyrinth- Fusion Sistemi Tanıtım Videosu Oyunun Fusion sistemi için yayınlanan video karşınızda.

Persona Q: Shadow of the Labyrinth- Theodore Oyunun NPClerinden biri olan Theodore'u bu videoyla tanıyın. 

Persona Q: Shadow of the Labyrinth- Marie Marie adlı karakter için yayınlanan video sizlerle. 

Persona Q: Shadow of the Labyrinth- Elizabeth Oyunda karşımıza çıkacak Elizabeth karakterini bu videoda tanıyın. 

Persona Q: Shadow of the Labyrinth - E3 Trailer Persona 3 ve Persona 4'teki karakterleri bir araya getirecek bir yan oyun olarak tasarlanan Person

Persona Q: Shadow of the Labyrinth - Video 2 Serinin yan oyunu için sinematik bir video yayınlandı.

Persona Q: Shadow of the Labyrinth - İlk Video Persona 3 ve Persona 4'ün dünyasındaki karakterler aynı yere sıkışıp kalırsa ne olur?
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 13 adet
Oyunun Haberleri
Persona Q: Shadow of the Labyrinth'in Karakterleriyle Tanışın 01 Kasım Persona Q'nun Avrupa'daki Ön Sipariş Hediyesi Belli Oldu 07 Ekim Persona Q: Shadow of the Labyrinth'in E3 Videosu Yayınlandı 09 Haziran Persona Q için Yeni Video Yayınlandı 28 Aralık Persona Q: Shadow of the Labyrinth'ten Görseller 03 Aralık Daha Fazla Haber