Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Pokemon Sword ve Pokemon Shield oyunları Galar bölgesinde geçecek. Galar pastoral kırsal alanlar, modern şehirler, yoğun ormanlar ve karla kaplı dağlardan oluşan farklı ortamlara sahip geniş bir bölgedir. Orada yaşayan insanlar ve Pokemon'lar endüstrileri geliştirmek için birlikte çalışmaktadırlar. Hayranlar Şampiyon olma yolunda Galar bölgesindeki çeşitli spor salonlarını ziyaret etme şansına sahip olacaklar.
 
Pokemon Sword ve Pokemon Shield'da macera üç yeni Pokemon'dan biri ile birlikte başlayacak. Grookey, Scorbunny veya Sobble. Grookey çim tipi şempanze Pokemon ve biraz yaramaz ve sınırsız bir merak ile dolu. Scorbunny ateş tipi tavşan Pokemon ve enerji ve patlayıcılık ile biliniyor. Son olarak Sobble su tipi su kertenkelesi Pokemon su içinde kendini gizlerken saldırılar yapabiliyor.
Oyunun Haberleri
Pokemon Sword ve Shield Expansion Pass Part 2: The Crown Tundra 22 Ekim'de Çıkacak 29 Eylül Pokemon Sword & Shield Genişleme Paketi The Isle of Armor İnceleme 04 Temmuz Pokémon Sword ve Shield Expansion Pass Part 1: The Isle of Armor 17 Haziran'da Çıkacak 02 Haziran Game Freak Çalışanının Corona Virüsü Testi Pozitif Çıktı 23 Nisan Pokémon Sword ve Shield Expansion Pass Fragmanı 26 Mart Daha Fazla Haber