Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Pokémon GO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Niantic Dağıtıcı: Nintendo Tür: Simülasyon
     Gerçek dünyada Pokémon avında olduğunuzu hayal edin gezdiğiniz yerlerde Pokémon aradığınızı ve topladığınız Pokémonları arkadaşlarınızınkiyle dövüştürebildiğinizi. Pokémon GO, sizlere tam olarak bunu sunuyor.
 
     iOS ve Android platformlarındaki ücretsiz uygulama sayesinde bildirimlerle sizi çevrenizdeki Pokémonlar hakkında uyarıyor. Ayrıca yakaladığınız Pokémonları takas edebiliyor veya onlarla arkadaşınızın Pokémon'una saldırabiliyorsunuz. Ayrıca rastgele gerçekeşen topluluk etkinlikleri de oyuna farklı bir boyut kazandırıyor.
Oyunun BSC Videoları

Video Haber: Pokemon GO Fenomen Olma Yolunda! Akıllı telefonlar ile milyonla...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Pokémon GO - Duyuru Videosu 2016 yılı içerisinde Android ve iOS için çıkacak olan Pokémon GO'nun duyuru videosu karşınızda.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Haberleri
Pokémon Hayranları için Pokémon Presents Etkinliği Geliyor 06 Ağustos Pokemon Go geliştiricisi Niantic yeni bir Monster Hunter oyunu yapıyor 18 Nisan Pokémon Go Ekim Ayı Etkinlik Rehberi: Hangi Pokémonlar Yer Alacak 25 Eylül Pokémon Go Community Day Etkinlik Rehberi 25 Eylül Pokémon Go'da Nadir Şekerler Nasıl Elde Edilir? Ne işe Yarar? 04 Eylül Daha Fazla Haber