Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Samsung 360 Photo Editor, Samsung cihazlarında çekilen 360 derecelik fotoğrafları düzenlemeyi mümkün kılan bir uygulamadır. Bu uygulama, bu fotoğrafların hemen hemen her yönünü düzenleyebilir, bu da genellikle 360 derece fotoğraf çeken ve bunları mükemmel bir şekilde düzenlemek isteyen kişiler için harika bir uygulamadır!
 
Ancak, galerideki 360 derecelik fotoğrafı açarak düzenlemek istediğiniz görüntüyü bulmanız gerekir, bunu da uygulamanın kendisinden yapabilirsiniz. Görüntü açıldığında, Samsung 360 Photo Editor'ın sunduğu tüm düzenleme araçlarını üzerlerine tıklayarak kullanabilirsiniz.
Bu uygulamanın bir diğer harika özelliği ise, kendinizin veya bir başkasının normal resimlerinden 360 derecelik fotoğraflar oluşturabilmesidir.
 
Hepsinden öte, bu uygulama resimlerinizdeki yüzleri tanıyabilir, onları düzenlemeyi kolaylaştırabilir, kırpabilir, öğeleri kaldırabilir, filtreler uygulayabilir ... Temel olarak bir fotoğraf düzenleme uygulamasından bekleyebileceğiniz her türlü özelliği burada bulacaksınız!