Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Smash Champs, karakterlerinizi doğrudan kontrol etmek yerine, dövüşçülerinizi savaşta rakiplerini yenebilmeleri için eğittiğiniz bir 2D dövüş oyunudur.
 
Başlangıçta altı mevcut karakterden birini seçebilirsiniz: bir leopar, bir goril, bir sırtlan, bir ayı, bir timsah ve diğer insansı karakterler. Her biri özel yeteneklere ve güçlere sahiptir, bu nedenle seçim yaparken dikkatli olun.
 
Smash Champs'ta dövüşçünüzü eğitirken kullandığınız mekanik Fruit Ninja'ya benzer. Bir eğitimci olarak siz toplara vurmak zorundasınız böylece kısa bir süre sonra şampiyon olacak karakteriniz onlara dönebilir. Ayrıca patlayan toplara dikkat etmelisiniz (Fruit Ninja'da olduğu gibi).
 
Eğitimi tamamladığınızda, dövüş vakti gelmiştir. Bu 2D müsabakalar boyunca sadece dövüşçünüzün marifetlerini gösterişini izlersiniz. Bu biraz sıkıcı olabilir ama neyse ki muhteşem grafikleri bunu telafi eder.
 
Smash Champs, Subway Surfers'ı da yapan geliştiriciler tarafından oluşturulmuş eğlenceli bir oyundur. Bu oyunun görsel stilini devam ettirirken aslında tümüyle farklıdır. Tek olumsuz tarafı dövüşçüleriniz dövüşürken izlemek yerine kontrol etmek istemeniz ve bunu yapamamanızdır.