Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Snes9x EX Çıkış Tarihi: 1 Ocak 2021 Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: Yazılım
Snes9x EX, size bütün klasik Nintendo konsol oyunlarının akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden keyfin çıkarmanızı sağlayan, Android cihazlar için bir Super Nintendo emülatörüdür.
 
Chronno Trigger, Super Street Fighter 2 Turbo, Final Fantasy VI, Super Mario Bros. 3, Lufia... Düzinelerce unutulmaz oyuna artık bu güçlü ve çok sayıda değişik özelliklere sahip emülator sayesinde ulaşabileceksiniz.
 
Bu özellikler arasında, masaüstü emülatörlerinin tipik özelliği olan ve bu taşınabilir versiyon da daha kullanışlı olan herhangi bir zamanda oyununuzu kaydetme özelliği vardır.
 
İnanması zor olabilir fakat Snes9x EX, Super Scope (Super Nintendo silahı) desteğine de sahiptir. Emülatöre cihazı bağladığınızı söyledikten sonar nereyi “vurmak” istiyorsanız sadece oraya dokunmanız yeterli.
 
Eğer bunlar yeterli olmadıysa, Snes9x EX, Bluetooth klavye ve kumanda aygıtlarıyla uyumludur. Bu, farklı bir kumanda aygıtıyla favori oyunlarınızı oynarken Android cihazınızı ekran olarak kullanabileceğiniz manasına gelir.
 
Snes9x EX, Android’de bulabileceğiniz en iyi Super Nintendo emülatörlerinden biridir. Sadece uzun bir uyumluluk listesi yoktur, ayrıca iyi özellikler sunar, fazla hafıza kullanmaz ve tamamen bedavadır.