Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Vasat!
     City Interactive imzasını taşıyan Sniper: Ghost Warrior'un ikinci oyunu ilkinde yaşanan hatalardan ders çıkarmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Gene düşman menzilerinin arkasına sızmaya çalıştığımız oyun Cry Engine 3 grafik motorunun gücünü de arkasına alarak çok daha iyi bir görsellik sunuyor.
 
     Yakın menzil silahlar dışında adından da anlaşılacağı gibi daha çok keskin nişancı silahlarını kullanacağımız oyunda, düşmanlara fırlatacağımız bıçağımız ve üst noktalara ulaşacağımız kancamız gene yardımımıza koşuyor. Gizlilikle ilerlediğimiz bölümlerde ateşlediğimiz silahtan çıkan mermi, gene sinematik ve göze daha hoş gelen bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oynanış ve çevre elementleri bakımından da geliştirilen oyun ile düşman menzillerine sızmaya hazır olun.
5,5 GRAFİK
7,0 SES
4,0 OYNANABİLİRLİK
5,0 GENEL
Oyunun BSC Videoları

Sniper: Ghost Warrior 2 Video İnceleme Derin bir nefes alın ve rakibe...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Sniper: Ghost Warrior 2 - Launch Trailer Sniper: Ghost Warrior 2'nin çıkış videosu karşınızda!

Sniper: Ghost Warrior 2 - Gameplay Teaser Sniper: Ghost Warrior 2 yeni oynanış videosuyla bizi kendine çekiyor.

Sniper Ghost Warrior 2 - Sarajevo Urban Combat Keskin nişancılığınızı Saraybosna sokaklarında konuşturun!

Sniper: Ghost Warrior 2 - Duel Keskin nişancıların düellosuna hazır mısınız?

Sniper: Ghost Warrior 2 - Broll Gameplay Keskin Nişancılık maceramızın CryEngine ile nasıl göründüğünü merak ediyor musunuz?

Sniper: Ghost Warrior 2 - Gameplay (Off-Screen) Sniper: Ghost Warrior 2'nin Gamescom fuarından çekilen oynanış videosu karşınızda
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 40 adet
Oyunun Haberleri
Sniper: Ghost Warrior 2, 1.5 Milyondan Fazla Sattı 03 Nisan Playstore'da Sniper: Ghost Warrior 2 İndirimi 01 Haziran Sniper: Ghost Warrior 3 Ufukta Göründü 26 Mart Sniper: Ghost Warrior 2'nin İlk DLC'si Geliyor 23 Mart Sniper: Ghost Warrior 2'ye Düşük Puanlar 19 Mart Daha Fazla Haber