Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Sniper Shooting Battle 2020, sizi ordunun en iyi keskin nişancılarından birinin yerine koyan adrenalin dolu bir FPS. Sadece keskin nişancı tüfeğiniz ve neredeyse sınırsız miktarda cephaneliğiniz eşliğinde, Sniper Shooting Battle'da amacınız ülkenizin barışını tehdit eden herhangi bir şeyi veya herhangi birini yok etmektir.
 
Tecrübeli herhangi bir FPS oyuncusu, Sniper Shooting Battle'daki kontroller diğer benzer oyunlardan çok farklı olmadığı için nispeten kolay anlaşılır bulacaktır. Karakteriniz seviye içerisinde sabit bir pozisyonda başlar ve ekranı kaydırarak hedefinizi aramak için ortamda gezinmeniz gerekir. Ekranın solundaki artı işareti şeklindeki tuş, tüfeğinizin zumunu etkinleştirecek ve sağdaki kurşun şeklindeki tuş ise ateş edecektir.
 
Her seviyenin başında göreviniz size söylenecek, bir veya bir grup insanı savunmaktan, kaçana kadar sayısız düşmanla savaşmaya kadar göreviniz farklılık gösterebilir.
 
Sniper Shooting Battle'ın zaten oldukça dolu olan bu oyun türüne çığır açan bir şey getirmediği doğru olsa da, bu tür oyunlardan hoşlanan herhangi bir oyuncu, bu oyunun sunduğu şeylerden kesinlikle keyif alacaktır.