Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Sega'nın Nintendo ile olan Sonic anlaşmasının son parçası Sonic Boom oluyor. Sonic Boom'un Wii U sürümü, Jak ve Crash Bandicoot serilerinin döneminde Naughty Dog'ta çalışmış eski isimlerin kurduğu Big Red Button Entertainment tarafından yapılıyor. Oyunun Nintendo 3DS sürümünün başında ise Sly Cooper serisinin port işlemlerini yapmış Sanzaru Games var.
Oyunun Diğer Videoları

Sonic Boom: Rise of Lyric & Shattered Crystal-Çıkış Videosu Sonic Boom oyunları Wii U ve 3DS kullanıcılarının beğenisine sunuldu. 

Sonic Boom: Rise of Lyric - TV Reklam Videosu Sonic Boom: Rise of Lyric'in TV reklam videosu karşınızda.

Sonic Boom: Rise of Lyric Sonic Boom'un Wii U sürümü oldukça etkileyici. 

Sonic Boom: The Shattered Crystal- Tanıtım Videosu Sonic Boom: The Shattered Crystal, Nintendo 3DS sahiplerini memnun edecek gibi görünüyor. 

Sonic Boom: Rise of Lyric ve Shattered Crystal Tanıtım Videosu Bir videoyla oyunun hem Wii U hem de 3DS sürümü gösteriliyor.

Sonic Boom - Duyuru Videosu Nintendo konsollarına özel anlaşmanın son parçası Sonic Boom oluyor.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 30 adet
Oyunun Haberleri
Mobil Oyun Sonic Dash 100 Milyondan Fazla İndirildi 09 Haziran Sonic Oyunları Konsollara Gelmeye Devam Edecek 02 Mart Sonic Boom Oyunları Serinin En Kötü Çıkışını Yaptı 12 Şubat Sonic Boom: Rise of Lyric için Büyük Bir Güncelleme Yayınlandı 17 Ocak Sonic Boom Rise of Lyric için Demo Yayınlanacak 02 Aralık Daha Fazla Haber