Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Super Bob's World 2020, popüler Super Mario Bros oyunundan açıkça esinlenmiş bir 2D platform oyunudur. Bu başlık sadece orijinal görünümü ve tasarımı kopyalamakla kalmaz, oynanışı da Nintendo'nun başlığıyla tamamen benzerdir.
 
Yine aynı şekilde Super Bob's World 2020'nin seviyeleri Super Mario Bros ile çok benzerdir ve bazı kısımları ve tüm aşamaları neredeyse farksızdır. Aynı şey düşmanlar için de geçerlidir. Geleneksel 'düşman mantarlar' yerine benzer tavırlar sergileyen bazı yaratıklar bulursunuz. Aynı şekilde, borulardan gelen bitkiler ve kaplumbağaların benzerleri vardır ve üzerine zıplamanız gereken tuğlalar ve ekstra puan almak için toplamanız gereken yıldızlar bulunur.
 
Super Bob's World 2020, çok sayıda farklı dünyasıyla oldukça kapsamlı bir oyundur ve 50 farklı seviye içerir. Bazı seviyeler, özellikle ilk birkaçı, oldukça kolaydır. oldukça kolaydır. Bununla birlikte, daha ileri seviyeler saçma bir biçimde derecede zordur. İyi tarafı ise en azından hassas kontrollere sahip olmasıdır.
 
Super Bob's World 2020, düzgün grafiklere, çevrimiçi liderlik tablosuna, bir başarı sistemine ve sizi akıllı telefonunuzun ekranına saatlerce kilitleyecek her şeye sahip son derece eğlenceli bir platform oyunudur. Açıkçası, en orijinal oyun değildir ama bu çok da önemli değil.