Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Super Sus, en fazla dokuz oyuncunun tuhaf bir mürettebatın parçası olabileceği bir uzay gemisinde geçen bir parti oyunudur. Her mürettebat üyesinin bir dizi gemi bakım görevi yapması gerekir, ancak bunlardan biri göründüğü gibi değildir. Bunlardan biri Sahtekardır ve Sahtekarın amacı, diğer tüm oyuncuları keşfedilmeden önce öldürmektir.
 
Super Sus içindeki kontroller, dokunmatik ekranlı cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmıştır. Mürettebatı sol baş parmağınızla hareket ettirebilir ve ortamdaki öğelerle etkileşim kurmak veya başka bir ekip arkadaşını (Sahtekar iseniz) öldürmek gibi tüm farklı eylemleri sağınızla yapabilirsiniz. Mürettebat tarafından üstlenilen her bakım görevi, kendi mini oyununa sahiptir.
 
Super Sus uygulamasındaki oyunlar en fazla yedi dakika sürer. Bu süre zarfında, Sahtekar, uzay gemisinde bakım görevlerini yerine getirirken mürettebatın geri kalanını öldürmeye çalışmak zorundadır. Geleneksel deneyimin tadını çıkarabileceğiniz klasik modun yanı sıra, oyunun farklı ve orijinal varyasyonlarını deneyimleyebileceğiniz dört oyun modu daha bulunur. Hatta atölye ile oyunları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
 
Super Sus, Android için bulabileceğiniz en iyi parti oyunlarından biridir. Sadece Among US'a benzer bir oyun deneyimi değil, aynı zamanda daha fazla oyun modu, daha fazla karakter ve daha fazla çeşitlilik sunar. Ayrıca, kesinlikle olağanüstü görsellere ve dahili bir sesli sohbet aracına sahiptir.