Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Teamfight Tactics, League of Legends'ı yaratan aynı stüdyo olan Riot Games tarafından geliştirilen bir 'otomatik satranç'. Tıpkı popüler LoL gibi Teamfight Tactics, Runeterra evreninde bir grup kahraman, kötü adam ve diğer popüler canavarları kesinlikle tanıyacağınız bir yerdedir.
 
Teamfight Tactics'in savaş sistemi aynı türdeki diğer oyunlara çok benziyor ve muhtemelen bildiğiniz gibi öğrenmesi çok kolay. Her oyun iki aşamaya ayrılır: ilk aşamada hangi birimleri dağıtmak istediğinizi ve bunları savaş alanında nasıl ayarlayacağınızı seçebilirsiniz. İkinci aşamada düşmanlarınıza karşı savaşa tanıklık edersiniz. Savaşı kazanmak kaybetmekten daha çok para kazanır. Ancak, ne olursa olsun, bir çeşit tazminat kazanırsınız. Daha sonra ödüllerinizi birimleri satın almak ve seviye atlamak için kullanabilirsiniz.
 
Teamfight Tactics düzinelerce farklı birim içerir, birçoğu geri dönüş yapan klasiklerdir. Güçlü bir sinerji oluşturmak için tüm birimlerinizin özelliklerini birleştirmeyi öğrenmenin aslında hayati olduğunu unutmayın. Ayrıca, seviye atlamak için aynı tip birimler edinmeye çalışın. Bu, daha fazla güç ve daha iyi beceri kazanmaya dönüşür. Sonunda amaç en güçlü kahraman grubunu yaratmak.
 
Teamfight Tactics, türün en iyi hitleriyle yarışmayı vaat eden muhteşem bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. DOTA Underlords, Auto Chess, Chess Rush veya Magic Chess gibi isimlerden bahsediyoruz. Bir deneyin, gerçekten zaman ayırmaya değer.