Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Teacher Simulator Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2020 Geliştirici: Kwalee Dağıtıcı: Kwalee Tür: Simülasyon
Teacher Simulator, öğrencilerle dolu bir sınıftan sorumlu bir öğretmeni oynadığınız sıradan bir oyundur. Birden fazla soru sorarak, cevaplarını düzeltme becerinizi test ederken her gencin bilgisini değerlendireceksiniz.
 
Teacher Simulator'de, 3B grafikler kullanılarak gösterilen tüm karakterleri bulacaksınız. Oyun boyunca, hepsi akademik alanla ilgili olan farklı mini oyunlarla karşılaşacaksınız. Örneğin, sınavları düzeltmeniz ve puanlarını not etmeniz gerekir.
 
Farklı seviyeleri tamamladıkça, öğretmeninizin niteliklerini geliştirmek için kullanabileceğiniz bonuslar ve madeni paralar alacaksınız. Bu kadar çok öğrenciye öğretmek için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlamak istiyorsanız, her duruma çok dikkat etmeniz gerekir.
 
Teacher Simulator, öğretim yeteneklerinizi test edecek ve her sınıfı öğrencilerle dolu yönetmenize izin verecek tonlarca mini oyun sunuyor. Her sınıftan en iyi şekilde yararlanmak için öğrencilerinizin bildiklerini değerlendirecek ve olabileceğiniz en iyi öğretmen olmak için mevcut tüm kaynaklarınızı kullanacaksınız.