Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
İster önde gelen tenisçilerinden biri olarak oynayın, isterseniz kendi oyuncunuzu yaratın ve dünya klasmanının zirvesi için mücadele edin. Daha hızlı, daha gerçekçi ve daha fazla animasyonla yüklü bu oyunda, tek veya çiftlerde, yerel veya çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla birlikte tenisin gerçek heyecanını yaşayın.
 
PROFESYONEL TENİSÇİNİN HAYATI
Oyuncu sizin, karar sizin. Kariyer modunda yeni sezon planlamanızı yapın, ekibinizi, ekipmanlarınızı ve sponsorlarınızı yönetin. İyi mücadele ederseniz teniS dünyasının yeni yıldızı olmamanız için hiçbir sebep yok.
 
TENİSSEVERLERE ÖZEL GELİŞTİRİLDİ
Vuruş zamanlamasında, servis mekaniklerinde ve tüm oyun hamlelerinde ustalaşarak rakibinize üstünlük kurun. İster sadece eğlence için isterseniz sıralamalı modda zirveye tırmanmak için oynayın.
 
KORTUN HEYECANINI YAŞAYIN
Daha fazla animasyon, daha fazla vuruş, daha hızlı oyun... Sizi efsanevi turnuvaların kortlarında hissettirecek dinamik, gerçekçi ve hassas bir oynayışı deneyimleyin.
Oyunun Haberleri
Tennis World Tour 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu 08 Eylül Tennis World Tour 2 PS4, Xbox One, Switch ve PC için Eylül'de Çıkacak 03 Temmuz Daha Fazla Haber