Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
The Culling Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Xaviant Dağıtıcı: Xaviant Tür: Battle Royale
ARENA BATTLE ROYALE
The Culling'e hoş geldiniz! 16 yarışmacı, arenalarda kozlarını paylaşacak. Kazananın her şeyi alıp götüreceği ve izleyicilerin bolca eğleneceği bir şov!
 
VE SONRA SEN GELDİN
Sadece tek bir kazanan olabilir ve bu siz olacaksınız!
Ellerinizi kirletin, kirli oynayın ve kişisel bir savaşta düşmanlarınızla yüz yüze mücadele ederken onları tuzağa düşürün, vurun ve patlatın.
 
KİŞİSEL HAVA İNDİRME
Daha botlarınız yere değmeden Hava İndirmenizi seçin ve saldırınızı planlayın. Doğru zaman geldiğinde cephaneliğinizi açın ve rakiplerinizin üzerine ıstırap yağdırın. İster savunmada kalın ister saldırıya geçin, seçim size kalmış!
 
ORTAM TEHLİKELERİ
Masaların nasıl yan yattığı hoşunuza gitmedi mi? Nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle yatırın. Zehirli gazlardan düşen köprülere ve tuzaklara kadar çevrenizi avantajınıza kullanabileceğiniz bir sürü olanak mevcut.
 
SİLAHLAR, TUZAKLAR, UYARANLAR; DAHA NE OLSUN!
Herkesi kesin, biçin, doğrayın ve dürtün. Kaba saba bir dirgenden mütevazı bir tüfeğe kadar bizde her şey var. The Culling'de yakın dövüş kraldır ve FDA tarafından onaylanmamış birkaç uyarının savaştaki gücünüzü artırmasının kimseye zararı dokunmaz. Daha hızlı koşun, daha güçlü olun ve hatta daha kalın enseli olun.
 
BONUSLAR
Hepimiz özel küçük kelebekleriz ve yarışmacılar da bundan farklı değil. Ana menüden Bonuslarınızı karıştırıp birleştirerek savaş tecrübelerinizi en iyi şekilde biçimlendirin!
 
İLERLEME
Sadece tek bir kazanan olabilir ama The Culling'de kimse evine kaybetmiş olarak dönmez! Seviyenizi artırın ve diğer yarışmacılara patronun kim olduğunu göstermenize yardımcı olacak görünümler, kıyafetler ve tarzlar gibi yeni kişiselleştirme seçeneklerinin kilidini açın.
 
OYUNCULARIN SEÇİMİ
Amaç kazanmak olsa da bunu nasıl yapacağınız size kalmış. Yarışmacılar, çeşitli arenalarda ve modlarda yalnız başına veya bir arkadaşıyla oynayabilir.
 
Bir planınız mı var? Bir stratejiyi mi denemek istiyorsunuz? Eğitim bölümüne ve atış poligonuna gidip hünerlerinizi test edebilir ve ailenizin hep şüphelendiği o cinayete meyilli tarafınızı kucaklayabilirsiniz! 
 
BİRDEN FAZLA ARENA
Bu şov, arenaların her birini maksimum düzeyde kan dökülecek ve maksimum eğlence sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Son teknoloji hareket sensörleriyle donatılmış CHAS ve CHASTITY, yarışmacıları en ürkütücü etkinliklere dair sürekli bilgilendirecek.
Arenalarda ayrıca tıpkı damarlarınızda akan adrenalin gibi aksiyonun akmasını sağlayacak "kusursuz güvenlikte" yeşil zehirli bir gaz da bulunuyor.
 
HAYATTA KALMA ADASI
Her şeyin başladığı adada yemyeşil ağaçlar, insana huzur veren sular, sıcak bir gün ışığı ve terk edilmiş binalar var. Düşmanlarınızı avlarken tropik araziyi avantajınıza kullanarak yukarıdakilerin hepsinin tadını çıkarın. Salla ve Pişir ve Köprülerini Bırak gibi çok özel maç etkinlikleriyle burası, arenalar için altın bir standart.
 
CUL EYALET ISLAHEVİ
Hiç bir hapisten kaçmayı canlandırmak istemiş miydiniz? İstediyseniz şanslısınız. Gecenin karanlık örtüsü altında bu fazlasıyla samimi yeni savaş alanında onlara neden kader mahkumu dendiğini çok iyi öğreneceksiniz. Bölgeleri yağmalayın, hücreleri kilit altına alın ve baş sorumlu olarak mahkumlara günahlarının bedelini ödetin.
 
ŞOVU YAŞAYIN
Oyunlar olmadan bir oyun şovu nedir ki? Maç Etkinlikleri, yarışmacıları diken üstünde tutacak ve tüm aileye eğlence olacak. Loot Pinata'da hava indirme paketlerini vurun, The Chokening'de müsabakayı soluksuz bırakın ya da bomba gibi Three Crate Monty'de şansınızı deneyin!
Oyunun Haberleri
Battle Royale Oyunu The Culling Geri Döndü 15 Mayıs Daha Fazla Haber