Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Yardımına ihtiyacımız var Casus Ustası. Klasik Solitaire'in süper güçlerle donatılmış bu farklı yorumunda, yakın gelecekteki casusların dünyasına adımını at ve bir süper düşmanla savaş.

Dünyanın önde gelen casusluk teşkilatı Protego yok edildi. Birbirinden kopan Protego casus ekibinin kontrolünü ele geçirmek ve dünyayı kurtarmak için yalnızca bir kişi C.A.R.D.S'ı kullanabilir.

Protego'dan geriye kalan tek analist Jim Ratio (Greg Miller) rehberliğinde, daha önce hiç oynamadığın taktiksel bir Solitaire oyununda her ekibin benzersiz güçlerinde ustalaşman gerekiyor. Güvenebileceğin kimsenin olmadığı entrikalarla dolu hikayede ekiplerine evin yolunu göster. Yapay zeka casusları ve siber geliştirilmiş operatörlerin dünyasında soğukkanlılığını koru.

Ana Özellikler:

Campaign, çok yoğun bir hikâye anlatılmakta ve oyunun mekanikleri tanıtılmaktadır. Countdown, arka arkaya gelen eşsiz deste dalgalarıyla dayanıklılığını test ederken Skirmish de, kilidi açılmış ekiplerin keyfini çıkarman için sana sınırsız bir oyun alanı sunuyor.

Harika orijinal karakter çizimleri ve atmosferik tasarım, seni kendi siberpunk kumpasının merkezine yerleştiriyor.

Thomas Was Alone, Subsurface Circular ve John Wick Hex'in yapımcı ekibi tarafından yazılan orijinal hikayede Greg Miller ve Inel Tomlinson'ın yer aldığı FMV ara sahneleri.

Yaşayacağın maceraların müziği Jon Everist (Battletech, Shadowrun Hong Kong) tarafından bestelendi.

Thomas Was Alone, Volume ve John Wick Hex'in geliştiricisi Bithell Games, yeni oyunu The Solitaire Conspiracy'i duyurdu.

Bu bir solitaire oyunu mu?

Bir nevi. The Solitaire Conspiracy, Streets and Alleys adlı bir solitaire çeşidinden esinlenilmiştir, ama üzerinde bazı küçük düzenlemeler ve deste bazlı güçler bakımından büyük eklemeler yapılmıştır. Campaign ve Skirmish (kendi destelerini ve güçlerini seç), senin programına uyan, kendi hızına göre ilerleyeceğin deneyimlerdir. Countdown modu, yeteneklerini ince ayrıntılarla geliştirilmiş güçlere karşı sınırlı bir süre içinde test edebileceğin bir yerdir.

Mikro alım işlemleri var mı?

Hayır. Bir kart oyunu yaptığımızı ve bu oyunda bazı içeriklerin kilidini açma, hız bonusları veya estetik ögeler için senden ücret alınacağını düşünüyor olabileceğini biliyoruz. Ama öyle bir şey olmayacak. Elbette bir noktada harika bir DLC ile karşına çıkabiliriz ve bu durumda, her zaman olduğu gibi ek bir ücret talep edilebilir, ama iki kat TP veya acayip parlak yeni bir renk teması için ücret almayacağız.