Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
The Wanderer, amacınızın neredeyse malzeme ve kaynaklardan yoksun bir kıyamet haritasında hayatta kalmak için savaşmak olduğu bağımlılık yapan bir oyundur. Boş bir arazide hayatta kalmak için gerekenlere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, bu oyuna bir göz atın ve mantıksal düşünme becerilerinizi ve hayatta kalma içgüdünüzü test edin.
 
Oyunun başlangıcında karakterinizi kişiselleştirebilir ve macera sırasında son derece yararlı olan yetenek puanlarını uygulayabilirsiniz. Her karakterin güçlerine, karizmalarına, zekalarına, çevikliklerine, şanslarına veya algılarına ekleyecek belirli sayıda noktası mevcut. Tüm bu beceriler hayatta kalmak için çok önemlidir, öğeler ve görevler almanıza yardımcı olabilir, bu nedenle mümkün olan en iyi macerayı yaşamak için puanlarınızı akıllıca değerlendirin.
 
Macera boyunca ilerledikçe, vermeniz gereken bazı zor kararlar olacaktır. Bu arada, hayatta kalmak için her gün yemek yemek ve içmek ve kendinizi beladan uzak tutmak için hareketlerinizi dikkatlice kullanmak gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılamanız gerekecek. Son olarak, birkaç gün daha hayatta kalmanıza yardımcı olacak eşya ve ekipman bulmak için dışarı çıkıp yeni alanlar keşfetmeniz gerekecek.
 
Hepsinden öte, bir evcil hayvanla ilgilenebilir, pazarları ziyaret edebilir, kampınızı iyileştirebilir ve mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak için becerilerinizi geliştirebilirsiniz. The Wanderer'ı deneyin, kıyamet sonrası bu çorak arazinin sunduğu her şeyi keşfedin ve her şeyden sağ çıkın.