Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Trials Rising Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Red Lynx Dağıtıcı: Ubisoft Tür: Yarış
Zafere ulaşmak için toza toprağa bulanmaya hazır ol!
 
Trials, serinin bugüne kadarki en büyük ve en iddialı bölümüyle geri dönüyor! Klasik, affı olmayan fakat adil oyun tarzı, hayranlarının kalbini kazanan müthiş aksiyonu, daha yoğun bir rekabet, yepyeni özellikler ve yeni bir görsellik ile birlikte geliyor.
 
REKABET HER YERDE – Eyfel Kulesinden Çin Seddine çok çeşitli mekanlarda, diğer oyuncularla yarış ve adını herkese duyur. Nasıl yarışacağını kendin seç: solo, çevrimiçi, yerel çok oyunculu ve hatta yeni Tandem Bisiklet ile koop modunda yarış.
 
SONSUZ KİŞİSELLEŞTİRME OLANAKLARI – Muazzam kişiselleştirme araçları ile istediğin kıyafeti, hatta aracı kendine özgü bir tarzda kişiselleştir. Kişiselleştirdiğin kıyafet ve araçları diğerler oyuncularla paylaş, başkaları da kullanırsa ödül kazan!
 
GÜCÜNÜ TOPLULUĞUNDAN ALIYOR – Liderlik tablolarından oyuncularca yaratılmış pistlere kadar rekabet ve heyecan hep zirvede! Aileye sen de katıl!
Oyunun Haberleri
Trials Rising 12 Şubat 2019'da Çıkacak 21 Ağustos Trials Rising PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu 11 Haziran Daha Fazla Haber