Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Trivia Crack Kingdoms, efsanevi trivia oyununa birçok yeni özellik ekleyen klasik Trivia Crack'ın devamı niteliğindedir. En önemli özellik ve oyunun adını taşıyan, oynamak için kendi kanallarınızı (krallıklar) oluşturma veya sürekli büyüyen bir listeden resmi kanallardan birini seçme olasılığıdır.
 
Oyun tüm trivia meraklıları tarafından bilinir. İlk olarak, 'ünlüler' gibi genel bir şeyden 'Game of Thrones' veya 'Breaking Bad' gibi belirli bir şeye geçebilecek bir konu seçmelisiniz. sorular doğru. Bir konu seçtikten sonra, tüm soruları doğru cevaplamanız gerekir. Yanlış bir cevap verirseniz oyun dışı kalısrsınız.
 
Her zamanki gibi, Trivia Crack Kingdoms'da arkadaşlarınıza ve ailenize ve yabancılara karşı oynayabilirsiniz. Bir arkadaşınıza meydan okumak istiyorsanız, onun profiline gidin ve bir oyun başlatın. Rastgele bir rakibe karşı oynamaya karar verirseniz, sadece rastgele bir düşman seçmeniz gerekir.
 
Trivia Crack Kingdoms, birçok farklı konuda bilginizi test edecek harika bir trivia oyunudur. En iyi yanı, hangi konularda test edilmek istediğinize karar vermenizdir.