Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Twenty, kazanmak için gerçekten tam dikkat gerektiren bir yetenek, odaklanma ve mantık oyunudur. Oyun planını anlaması oldukça kolaydır fakat oyunu kazanmak yaptığınız şeye pür dikkat odaklanmanızı gerektirir.
 
Başlamadan önce, oyunun nasıl çalıştığını açıklayan isteğe bağlı bir öğreticiyi tamamlayabilirsiniz. Her seviye, birden üçe kadar düşük sayılarla başlar. Amacınız, aynı sayılara sahip blokları eşleştirmek ve bunları tek bir blok halinde birleştirmek ve böylece birer birer daha büyük bir rakama dönüştürmektir. Örneğin, iki dördü bir araya getirirseniz, bir beş alırsınız vb. Daha fazla kombinasyon yapamayana kadar bunları eklemeye devam etmelisiniz.
 
Kulağa basit geliyor ama Twenty aslında çok zor bir meydan okumadır. Mümkün olduğu kadar çok sayıyı eşleştirin ve tüm engellerden kurtulun; ardından süre bittiğinde, altınızda rastgele sayıların bulunduğu bir sıra blok belirir - ve bunları eşleştirmeye devam etmeniz gerekir. Olası hareketler hakkında düşünmek için asla vaktiniz olmaz. Ele aldığınız sayılar ne kadar yüksekse, daha büyük rakamlar elde etmek o kadar zor olur. Meydan okumayı deneyin... eğer 20'ye ulaşabileceğini düşünüyorsanız.