Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Vivaldi Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2021 Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: Yazılım
Vivaldi, binlerce kullanıcının iyi bilinen bu masaüstü tarayıcısının Android versiyonu. Kolay özelleştirme ve hafif arayüzü, bu programı Chrome, Firefox ve Opera gibi büyük tarayıcılara karşı bile bir rakip haline getirdi.
 
Vivaldi’nin en iyi özelliklerinden biri sekmeleri yönetmenize izin vermesidir. Alt araç çubuğundan tek yapmanız gereken ziyaret ettiğiniz sayfaları aynı anda kontrol etmek için ilgili simgeye tıklamaktır. Üstelik, araçta size en iyi güvenliği sağlamak için tamamen şifrelenmiş bir sistem olduğundan dolayı Google ile senkronize olmuyor. Yer imleri de mükemmel bir tasarıma sahip ve bunları ana sayfada organize edilmiş olarak bulacaksınız.
 
Vivaldi ayrıca navigasyon sırasında alabileceğiniz fikirleri hatırlatmak için notlar yazmanıza da olanak tanır. Araçla uyumlu başka bir cihazla senkronize etmek de çok basit olacaktır. Elbette, interneti gizli modda keşfetme ve saniyeler içinde ekran görüntüsü alma seçeneğiniz de olacak. Öte yandan, adres çubuğundan, deneyiminizi geliştirmek için arama motorunu tek bir hızlı hareketle değiştirebilirsiniz.
 
Android için Vivaldi, bazı yeni sürümlerin yanı sıra masaüstü sürümü ile aynı seçeneklerin çoğunu sunuyor. Bu özellik Vivaldi'yi, web sitelerinizi kolay, kullanıcı dostu ve güvenli bir şekilde ziyaret edebileceğiniz harika bir tarayıcı haline getirir.