Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

2 kişi bu oyunu takip ediyor.
World War 3 Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: The Farm 51 Dağıtıcı: The Farm51 Tür: FPS
World War 3, 2030'lu yıllarda geçen bir multiplayer FPS global askeri savaşı oyunudur. Oyun gerçek hayattaki modern savaş alanlarına ve takım çalışmasının ön planda olduğu mücadeleye odaklanıyor. Öngörülemeyen bir savaş tiyatrosunda otantik taktiksel savaş operasyonlarını sunmayı hedefliyor ve özgün bir deneyim ile en iyi oynanabilirliği sunmak için çabalıyoruz.
 
 
Oyun hem piyade hem de askeri araçları kullanarak sanal savaşlarda yer almamızı sağlıyor. World War 3 oyuncunun Polonya Silahlı Kuvvetleri de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından askerleri seçmesine izin verecek.
 
Proje silah üretim şirketlerinden uzman kişiler ve gerçek askeri birliklerin aktif katılımıyla uluslararası bir uzman ekibi tarafından geliştirildi. Oyun Unreal Engine 4'ün en yeni versiyonunu kullanıyor.
 
- Araç savaşları ile multiplayer FPS
- Otantik savaş alanları ve takım çalışmasına odaklanan oynanış
- Dinamik cephe hattı ve stratejik planlama
- Çeşitli ekipman ve yerler
- Detaylı yerler (Varşova, Moskova, Berlin)
- Askeri ve silah endüstrisi ile ortaklaşa geliştirildi
Oyunun Haberleri
3–7 Şubat Tarihlerinde World War 3 Ücretsiz ve Herkese Açık 03 Şubat The 4 Winds Entertainment, Taktiksel FPS Oyunu World War 3'yi Türkçe Olarak Yayınlayacak 20 Ocak Çok Oyunculu FPS Oyunu World War 3 Yenilenerek Yeni Yayıncı ile Birlikte Tekrar Çıkacak 08 Haziran World War 3 Erken Erişim Tarihi, Fiyatı ve PC Sistem Gereksinimleri 21 Eylül World War 3 PC için Duyuruldu 28 Mayıs Daha Fazla Haber