Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Xuan-Yuan Sword VII üçüncü şahıs perspektifinden oynanan bir aksiyon rol yapma oyunu.
 
Çin tarihine ve mitolojisine dayanan oyun 2000 yıl önceki Çin'de geçiyor. Geliştirici ekip antik Çin ortamlarını, beşerisini ve kültürünü yansıtmaya çalışacak. Oyuncular Taishi Zhao adlı soğukkanlı ve güvenilir bir kılıç ustasının rolünü üstlenecek. Taishi Zhao ailesini korumak ve bu kaotik ortamın gerçeğini ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkacak.
 
Aktif yetenekler, hızlıca kaçmak, bloklamak ve saldırıya karşı yanıt vermek gibi unsurlar içren kombo tabanlı gerçek zamanlı bir aksiyon oynanışı sunacak. Ayrıca Elysium Rift adı verilen yetenek sayesinde Taishi Zhao zamanı yavaşlatarak çevresindeki nesnelerin fiziksel özelliklerini değiştirebilecek. 
Oyunun Haberleri
Xuan-Yuan Sword VII, 2023'te Switch Konsollarına Geliyor 27 Eylül Xuan-Yuan Sword VII, 30 Eylül'de Batıda PS4 ve Xbox One'a Geliyor 20 Ağustos Xuan-Yuan Sword VII, PS4 ve Xbox One için Batıya Eylül'de Geliyor 04 Ağustos Xuan-Yuan Sword VII Bu Yaz PS4 ve Xbox One'a Geliyor 26 Nisan Xuan-Yuan Sword VII PS4 Versiyonu Şubat 2021'de Batıya Geliyor 18 Aralık Daha Fazla Haber