4K Destekli Oculus Rift Geliştiriliyor

20.10.2013 10:16 Alkan Adakaner


      Oculus Rift projesinin CEO'su Brendan Iribe'ın açıklamalarına göre sanal gerçeklik sunan cihazda yeni bir aşamaya geçildi. 4K görüntü desteği sunan Oculus Rift'ler üzerinde çalışmaya başlanıldı. 2014 yılında piyasaya sürülecek olan cihazın geliştirme kitleri de firmalara cihaz piyasaya çıkmadan kısa bir süre önce yollanacakmış.

     Bu arada Oculus Rift ile ilgili bir açıklama yapan Iribe, daha önce cihazı her denediğinde hastalandığını (baş dönmesi vs gibi şeyler) buna karşın son dönemlerde yaptıkları geliştirmeler sayesinde 45 dakika boyunca cihazı denediğini ve herhangi bir sorunla karşılaşmadığını belirtiyor. Oculus Rift projesinde en çok korkulan sorunlardan biri de yetkililerin açıklamasına göre çözülmüş görünüyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 4 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 5 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 5 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 6 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler