Gamestop'tan Assassin's Creed'e Bonus Karakter

17.05.2010 10:11 Alkan Adakaner


 
     Çok oyunculu özelliği ve 2. oyundan bu kadar kısa bir süre sonra çıkacak olması nedeniyle tartışma konusu olan Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili kampanyalar şimdiden başladı.
 
    Bu neslin para sömürücü unsurlarından bonus karakter (bazı oyunlarda silah, harita, eşya'da olabiliyor) olayı Assassin's Creed: Brotherhood'da da olacak.
 
    Eğer oyunun önsiparişini Gamestop'dan yaparsanız yukarıda gördüğünüz karakter Harlequin'e sahip olacaksınız. İnsanlar onu "Yürüyen Kabus" olarak çağırıyor, çünkü hem görünümü komik gibi olmasına karşın korkunç hem de acımasız bir Assassin.
 
     Eminim önümüzdeki günlerde başka mağazaların da bu tür bonus içerikleri oyunculara sunduğunu göreceğiz, hatta Ubisoft, Psn ve Xbox Live'da karakter satmaya başlarsa şaşırmayacağım.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG Studios'un Yeni Oyunu PUBG: Black Budget, Aralık Ayında Kapalı Alfa Testini Gerçekleştirecek 26 Kasım Bülten - Oyuncu Bilgisayarı Masaüstü Fiyatları Ne Kadardır? 18 Kasım Dreamotion'ın Yeni Oyunu My Little Puppy Türkçe Dil Desteğiyle Şimdi Sizlerle 07 Kasım Dinkum'un Nintendo Switch Sürümü Çıktı 06 Kasım PUBG: Battlegrounds, Porsche İş Birliği ve Konsol Sürümü Yeniliklerini İçeren Güncellemeyi Yayınladı 04 Kasım
Forumdan Konular
DH'den Haberler