Sıradaki Call of Duty Oyunu Vietnamda mı Geçecek ?

2. Dünya Savaşı sonrasında Sovyetler Bloğu ile Batılı ülkeler arasında 1990 yılına kadar sürecek gerginlik hergünü bir savaş arefesi gibi yaşatmıştı.
04.05.2009 21:11 Talha Aynacı

Activision’un lisansını aldığı ve Vietnam Savaşını ,Küba, Sovyetler Birliği ve Afrika’yı andıran müzikler dedikodulara neden oldu.

Geçtiğimiz yıl Call of Duty 5’in yapımını sürdürdüğü sırada resmi Xbox dergisine bir açıklamada bulunan oyunun yönetmeni Noah Heller “Pasifik ve Avrupanın son savaşını gösteriyoruz.Buda bizi savaşın sonuna getiriyor.Savaşı uykuya koyacağımız için mutluyuz.” demiş ve bu açıklama artık Activision’un 2. Dünya Savaşı ile ilgili oyunlar yapmayacağına yorumlanmıştı.Tabii Heller aynı zamanda “Yeniden bir 2. Dünya Savaşı oyunu olmayacak diyemem” diyerek de virgül koyarak açıklamasını tamamlamıştı.

Günümüze dönelim ; Activision Küba,Afrika,Sovyetler Birliği,Vietnam Savaşı zamanlarını hatırlatacak müzikler lisanslıyor...Sırada ki oyun 1960 – 70’li yıllarda yaşanan Soğuk Savaş dönemi ile alakalı olabilir mi ? Activision dedikoduları yanıtsız bıraktı.
 
Bakalım Call of Duty 7 nerede geçecek ?

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus 11 Nisan 2025 Yılında Nintendo Switch 1 Alınır Mı? 11 Nisan The Elder Scrolls Online, 2025 yılı için Seasons of the Worm Cult ve diğer içerikleri duyuruyor 11 Nisan PUBG: Battlegrounds, 35.1 Güncellemesini Yayınlandı, Peki Güncellemede Neler Var? 09 Nisan inZOI, Erken Erişim’in İlk Haftasında 1 Milyon Satışa Ulaştı 04 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler