BioShock Yapımcıları Kendi Stüdyosunu Kurdu

The Fullbright Company
01.05.2012 13:06 Gökhan Yılmaz

 
     Daha önce BioShock 2, BioShock 2: Minerva's Den, BioShock Infinite ve XCOM gibi oyunlarda çalışan üç BioShock yapımcısı The FullBright Company ismindeki kendi stüdyolarını kurdu. Yeni stüdyonun yapımcıları Steve Gaynor, Johnnemann Nordhagen ve Karla Zimonja basit bir hedefle harika bir oyun yapacaklarını duyurdu.
 
     Oyunun hafızalara kazınacak bir yapım olduğu ve kapattıktan sonra bile sürekli düşüneceğimiz bir yapım olacağı belirtilmiş. Sürükleyici yerlerde giderken kendi kişisel ve derin hikayemizle etkilenecekmişiz. Pek çok oyunun sunmadığı bir deneyime sahip olacak ve sadece video oyunlarının sunabileceği ve alışılmadık teknikler kullanacakmış.
 
     The Fullbright Company yakında kendi sitesi üzerinden oyunla ilgili daha fazla ayrıntı vereceğini söylüyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Ops 6 ve Warzone'un 3. Sezonu Ertelendi 39 Dk önce PlayStation Plus Kullanıcıları Beş Gün Ücretsiz Aboneliğe Kavuşuyor 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Satışları Üç Günde 8 Milyona Ulaştı 2 Saat önce Fortnite Hilecilere İkinci Bir Şans Verecek 03 Mart Rockstar Games, Video Games Deluxe Stüdyosunu Satın Alıyor 03 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler