Dragon Age 2 Daha İyi Olacak

30.01.2010 15:38 Ersin Kılıç

 
Geçtiğimiz yılın en etkili oyunlarından biri olan ve yılın RPG oyunu da dahil bir çok ödül kazanan Dragon Age : Origins'in ikinci oyunu, grafiksel olarak çok daha iyi olacak.
 
Return to Ostagar içerik paketi dışında Awakening genişleme paketi ile de gündemdeki yerini koruyan Dragon Age : Origins'in devam oyunu için ilginç bir açıklama geldi.
 
Bioware'dan Greg Zeschuk yaptığı açıklama ile Dragon Age'in yeni oyunu üzerinde düşündüklerini ve yeni oyunun grafiksel anlamda ikinci oyuna göre çok daha iyi bir şekilde oyunseverlerin karşısına çıkacağını belirtti.
 
Zaten beklenen bir oyun olan Dragon Age 2 ile ilgili ilerleyen zamanlarda daha fazla açıklamaya şahit olacağız gibi gözüküyor. Anlaşılan Bioware 5000 yıllık bir tarih oluşturduğu bu evreni yeni yapımlar ile tekrar gözler önüne serecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 62 GB'lık Güncelleme Yayınlandı 14 Mart Silent Hill f Resmen Tanıtıldı: İşte Fragman 14 Mart Warhammer 40,000: Space Marine III Duyuruldu 14 Mart Garena Delta Force Mobil Çıkış Tarihi Açıklandı: 21 Nisan’da Savaş Başlıyor! 14 Mart Split Fiction Satışları Bir Haftada 2 Milyonu Aştı 14 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler