Steam'den Mount & Blade Serisine %75 İndirim!

19.04.2012 21:33 Tunahan Başol


     2008 yılından bu yana Türkiye'de, Türk oyun gelişticiler tarafından geliştirilip pazarlanan oyun serisi Mount&Blade, bu hafta sonu Steam'de %75 indirimli!
 
     2008 yılında çıkan ilk oyunu Mount&Blade, 2010 yılında çıkan Mount&Blade: Warband ve geçtiğimiz sene çıkan oyun Mount&Blade: Ateş ve Kılıç oyunlarının tümünde geçerli olan indirimler tahmin edilebileceği gibi Mount&Blade: Warband'in DLC'si Napoleonic Wars'u kapsamıyor. Ayrıca oyunları koleksiyon paketi olarak alırsanız sadece 8.75$ ödeyeceksiniz.
 
     Bu hafta sonu Steam'in yaptığı bir diğer indirim ise, %40'lık bir Jagged Alliance: Back in Action indirimi.
 
     Mount&Blade koleksiyon paketinin Steam sayfasına buradan ve Jagged Alliance: Back in Action'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount&Blade: With Fire and Sword Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler