Güney Kore'de Engelli Oyunculara Özel e-Spor Turnuvası Düzenlenecek

23.07.2014 21:21 Ömür Gencer


      E-spor olarak adlandırılan oyun turnuvaları oyun dünyasında önemli bir yere sahip. Düzenlenen bu turnuvalar genellikle büyük ödüllere ev sahipliği yaparken pek çok oyuncuyu bir araya getiriyor. Güney Kore'de düzenlenecek bir e-spor turnuvası sadece engelleli oyuncuların katılabilmesiyle kendini diğer turnuvalardan ayırıyor.
 
     Engelli oyuncular için uluslar arası e-spor turnuvasına 12 ülkeden 200'ü aşkın oyuncu katılacak. Bu oyuncular League of Legends, StarCraft II, ve FIFA Online 3 oyunlarında kozlarını paylaşacak. Bahsettiğimiz bu turnuva Ekim ayında başlayacak. 

     Böyle özel turnuvalar görmek oyun dünyası için gerçekten sevindirici bir olay. Özellikle sadece ulaşım masraflarının normal bir turnuvadan %150 daha fazla olduğunu göz önüne alırsak Güney Kore'nin başarılı bir adım attığını söyleyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow Tactics: Aiko's Choice 6 Aralık'ta PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 3 Dk önce killer7 için Büyük Güncelleme Yayınlandı 29 Dk önce Korku Soruşturma Oyunu Go Home Annie, PC için 3 Aralık'ta Çıkıyor 1 Saat önce Night to Meet You! Obake no Mare to Iyashi no Hitoiki, Switch ve PC için 12 Aralık'ta Çıkıyor 1 Saat önce 2si1: Steam Deck 2 ve Nintendo Switch 2'den Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler