Pandora's Tower, Wii'yi Canlandırmaya Geliyor!

28.03.2012 16:35 Levent Polater

 
    Batı sürümü çıkmayacak diye korkutan Pandora's Tower'ın çıkışına sayılı günler kaldı. 13 Nisan'da çıkışını yalnızca Wii için süsleyecek olan oyunun çıkış videosu da Nintendo Europe tarafından yayınlandı.
 
    Son yıllarda gittikçe popülaritesini yitirmekte olan JRPG kategorisinde olan Pandora's Tower, kanlı canlı bir aksiyon-rpg oyunu. Ende ve Ceres adlı 2 karakterin hikayesini konu alan yapımda hikaye çok önemli bir yer kaplıyor.
  
    Aşağıdan Wii'nin son önemli yapımlarından biri olarak sınıflandırabileceğimiz Pandora's Tower'ın İngilizce çıkış videosuna göz atabilirsiniz:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pandora's Tower Platformlar: Wii Geliştirici: Ganbarion Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pirates Outlaws 2: Heritage PC ve Mobil için Duyuruldu 15 Dk önce Aksiyon RPG EDENS ZERO, 2025'te PS5, Xbox Series ve PC için Piyasaya Sürülecek 29 Dk önce Alan Wake 2'nin Playstation 5 Pro Detayları Belli Oldu 1 Saat önce Heroine Anthem ZERO II: Scalescars Oath, Xbox Series ve PS4 için Yayınlandı 1 Saat önce Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor 21 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler