Tomb Raider'ın İlk Videosu Yayınlandı

Oyunun sinematiği gerçekten de üst düzeyde
03.06.2011 09:37 Alkan Adakaner


     Square Enix ve Crystal Dynamics bu defa Lara Croft için büyük çaba gösteriyorlar gibi görünüyor. Oyunun ilk videosu her ne kadar sinematiklerden oluşsa da gerçekten çok etkileyici. 
 
    Oyunun bu videosunda Lara'nın bir macera yaşayabilmek için yola çıktığını, ama sonunda maceranın onu bulduğuna tanık oluyoruz. Herhangi bir oyun içi görüntünün olmadığı videoya Square Enix'in elinin değdiği ortada.
 
     Videoya ayrıntılı baktığımızda bir harita gözümüze çarpıyor ve bu haritada Japonya'yı görüyoruz. Oyunumuzun da Japonya'ya ait olmasa bile bölgedeki adalardan birisinde geçtiğini tahmin etmek çok zor değil.
 
     2012 yılında çıkacağı açıklanan Yeni Tomb Raider'ın ilk oyun içi videosunu E3 fuarında görmeyi umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler