Battlefield 3 Operation Metro Gece Modu

Gece savaşlarının zevki bir başka olacaktır
26.12.2011 18:41 Alkan Adakaner

     Battlefield 3 bu yılın en çok satan oyunlarından birisi olmasının yanı sıra en kaliteli FPS oyunlarından da birisi. Electronic Art bu oyunla çok sayıda yeni FPS oyuncusunu saflarına çekmeyi başardı. Bu kadar çok hayranı olan bir oyunla ilgili mod çalışmalarının olmaması beklenemezdi.
 
      Daha önce Battlefield 4'te neler görmek isteyeceğimize dair bir video yapan EliteGamerBros adlı grup şimdi de Battlefield 3'ün Operation Metro adlı multiplayer haritasına el attı. Bu haritaya bir gece modu yapan grubun çalışması büyük beğeni topluyor.
 
      Serinin geliştiricisi DICE'ın bu tür mod çalışmalarını gördüğüne eminiz. Umarız onlar da yakın zamanda beğenimizi toplayacak haritalarla karşımıza çıkarlar. En azından mevcut haritaları daha ilginç hale getirebilirler.
 
 Not: Haber için Eray Özyürek'e teşekkürler.
 

[DHVIDEO=3821]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 24 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler