Battlefield 3 ile Kendi Film Sahnenizi Kurgulayın

22.12.2011 12:43 Ersin Kılıç


     Battlefield 3 çıktığından beri oyun severlerin çeşitli videoları ile haşır neşir oluyoruz. Kimisi kendi oyun performanslarını paylaşırken, oyunu kullanarak daha farklı videolara imza atanlar da var. 
 
     İşte Youtube kullanıcısı JackFrags ve arkadaşları da Battlefield 3'ü kullanarak aksiyon filmi havasında bir video kurgulamışlar. Damavand Peak haritasının kullanıldığı bu kurgulanmış videonun başında iki oyuncuyu bir üsse sızarken görüyoruz. Duvarı patlatarak içeri giren oyuncu aksiyonun da içerisine dalış yapıyor.
 
     Haritanın meşhur uçurumundan atlama, bomba atar ve susturucu silah ile bir Bond filmi havasında ilerleyen videonun müziği de kurguya yardımcı olmuş. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=3790]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 16 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler