Driver: San Francisco, PC'de DRM Kullanacak

Driver: San Francisco, özlenen Driver deneyimini geri getirmeyi amaçlıyor.
27.07.2011 16:00 Levent Polater

 
    Ubisoft'un DRM'den vazgeçtiğini mi düşünüyordunuz? Yanıldınız. Ubisoft, Twitter'dan yaptığı son açıklama neticesinde Driver: San Francisco'nun PC sürümünün kalıcı internet bağlantısına ihtiyaç duyduğunu onayladı.
 
    Buna rağmen oyunun konsol sürümleri offline oynanabilecek. Yani yalnızca oyunun PC sürümü kesintisizi internet bağlantısını şart koyuyor. Ayrıca Ubisoft'un ilk kez bu oyunda Uplay Pass port sistemini başlatıyor. Yani multiplayer oynayabilmek için oyunları 1. el satın almalısınız, 2. el alıp multiplayer'a atlamak istiyorsanız extra ücret ödemeniz gerekecek.

    ‘Uplay Passport'un fiyatı daha önce açıklanmıştı. EA'in Online Pass'ı ile eş değer nitelikte diyebileceğimiz bu sistemin fiyatı da aynı. PC ve PS3 sürümleri için 7.99 Sterlin olan Uplay Passport'un Xbox 360 sürümünde 800 MS puanı isteniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler