Insomniac, Ratchet & Clank: All 4 One'ı Duyurdu

17.08.2010 22:11 Levent Polater


ratchet&clank


    Insomniac, GamesCom'da Ratchet & Clank'i tekrar derin uykusundan uyandırdı. Ratchet & Clank: All 4 One'ı duyuran deneyimli firma, yeni oyun ile çok büyük yenilikler sunacağa benziyor.
 
    Adından da anlaşılabildiği gibi All 4 One, 4 kişiye kadar co-op sunuyor. Duyuru trailer'ından da izleyebileceğiniz üzere oyun neredeyse 4 kişinin aynı anda eğlenebilmesi için yapılmış gibi görünüyor.
 
    Ratchet ve Clank dışında diğer 2 oynanabilir karakterler ise, Dr.Nefarious ve Captain Qwark olacak. Patlama, zıplama ve eğlence, her Ratchet & Clank'de alışık olduğumuz eğlenceyi bu sefer yanınızda bulunacak 3 arkadaşınız ile yaptığınızı düşünün. Oyun gerçekten çok keyifli anlar yaşatacak gibi. Co-op modunu online olarak istediğiniz arkadaşlarınızla veya rastgele oyuncular ile oynamak mümkün.
 
    Yakın bir zamanda daha fazla Ratchet & Clank: All 4 One içeriği sunacağına dair söz veren Insomniac'ın yeni oyunun duyuru video'suna aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyun 2011 Sonbahar'ında raflardaki yerini alacak.

[DHVIDEO=1512]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank : All 4 One Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler