KOEI Tecmo: "Konsol Sürümü 1080p Olan Oyunumuz PC'de 720p. Umarım Kabul Edersiniz"

27.09.2017 12:26 Tunahan Safdır

 
     Oyunların teknik yetersizlikler dolayısıyla bazen konsollarda kırpıldığını ya da çözünürlüğünün düşürüldüğünü görmüştük. Ancak bu sefer durum biraz farklı.
 
     KOEI Tecmo tarafından geliştirilen ve Hoshinomiya Lisesi'ndeki öğrencilerin hayatlarını konu alan Japon rol yapma oyunu Blue Reflection, PC çıkışında bazı özelliklerden feragat etmiş görünüyor. Oyunun PlayStation 4 sürümünde 1920x1080 çözünürlükte işlenen 2 boyutlu görseller PC sürümünde 1280x720 çözünürlükte işlenecek. Daha yüksek çözünürlük değerleri seçildiğinde ise o çözünürlüğe göre işlenmek yerine 720p olan görüntü genişletilerek ekrana verilecek. "Umarız bu durumu kabul edersiniz" şeklinde açıklama yapan ekip konu hakkında herhangi bir neden belirtmedi.
 
     KOEI Tecmo neyi düşünerek böyle bir hamle yaptı bilemiyoruz. Ancak bize göre bir mantığı olmadığı kesin. Merak edenler için PC'de böylesi bir kısıtlamaya uğrayan Blue Reflection'ın oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 9 Dk önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 8 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 8 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 8 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler