Sonic Frontiers, Seri içerisinde Steam'de Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

13.11.2022 11:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers, Steam'de diğer Sonic oyunlarına göre en çok eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. SteamDB'ye göre bu yeni Sonic oyunu, geçen hafta piyasaya sürülmesinin ardından Steam'de 19.181 eş zamanlı oyuncuyla zirveye ulaştı.
 
Önceki rekor Sonic Mania tarafından kırılmıştı. Yaklaşık beş yıl önce çıkış yapan Mania 11.937 eş zamanlı kullanıcı sayısına sahipti.
 
Sonic Frontiers seri içerisinde en çok eş zamanlı oyuncuya sahip yapım oldu 
 
 
 
Sonic Frontiers ile macerayı büyütmek isteyen geliştirici ekip Sonic Team, açık bir dünyayı bu oyun ile bizlere sunuyor. Serinin en yeni oyunu olan bu yapım önceki Sonic oyunlarından farklılık gösteriyor. Bu yenilikler sayesinde de oyuncuların ilgisinin çekildiği görülüyor.
 
Sonic Frontiers bu yenilikçi yapısıyla beraber Steam'de 19.181 eş zamanlı oyuncuyla zirveye ulaşıyor. Yenilikçi yapısı içerisinde yeni açık dünya platform öğeleri, özgürlükçü yapısı ve daha fazlası yer alıyor.
 
Karşılaştırma yapmak için bugüne kadar diğer Sonic oyunları tarafından ulaşılan en iyi eş zamanlı oyuncu sayılarını aşağıdan bulabilirsiniz: 
 
- Sonic Frontiers – 19,181
- Sonic Mania – 11,937
- Sonic & All-Stars Racing Transformed – 5,861
- Sonic Origins – 2,668
- Sonic Forces – 2,058
- Sonic Generations – 1,686
- Team Sonic Racing – 1,056
- Sonic Lost World – 252

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Frontiers Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 7 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 7 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 7 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler