Stardew Valley'e Yeni Tek Kişilik İçerikler Gelecek

16.11.2017 17:24 Tunahan Safdır

 
     Stardew Valley'nin yapımcılarından Eric Barone geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamayla oyunun tek kişilik modunun tamamlandığını ve gelecekte tek kişilik mod içeriği çıkarmayla ilgili bir planlarının olmadığını açıklamıştı.
 
     Sonrasında büyük bir çoklu oyuncu güncellemesi alan oyun adına şimdi işler değişmişe benziyor. Yapımcı Barone, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Stardew Valley için yeni birşeyler üzerinde çalıştığını ve ücretsiz bir multiplayer güncellemesi olacağını belirtti. Ayrıca bu güncellemeden tek kişilik oyun modunun da etkileneceğini söyledi. Çıkış dönemi yaklaştıkça güncelleme hakkında daha fazla bilginin geleceğini açıklayan Barone bir de bot görseli paylaştı. Acaba bu bot oyuncuları yeni bir dünyaya mı götürecek dersiniz? Henüz bilmiyoruz ancak görünüşe göre yakın zamanda öğreneceğiz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 1 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 14 Eylül Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler