Xbox 360'a Özel Oyunlar Türkçe Olarak Gelecek!

08.11.2012 23:33 Tunahan Başol


     Bugün gerçekleştirilen Xbox 360'ın Türkiye lansmanında çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, yaptığı konuşmada tüm oyunların Türkçe olarak pazara gireceğini açıkladı!
 
     2 sene içerisinde oyun konsolu açısından Türkiye'de lider olacaklarını söyleyen Tamer Özmen, oyunlarda sürpriz fiyatlar sunmak için çalıştıklarını da belirtti. Lansmanla beraber Türkiye'ye resmi olarak giriş yapan Xbox'a ait Twitter ve Facebook sayfaları da bugün açıldı.
 
     Türkçe dil desteğiyle beraber pazara giriş yapacak olan oyunların, büyük oranda Microsoft'un kendi oyunları olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca tüm oyunların seslendirme olamayabileceği, ancak en azından altyazı ve menünün Türkçe olacağı da konuşulanlar arasında.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler